Tweede herregistratie verpleegkundigen, fysiotherapeuten en verloskundigen

Eind mei en begin juni ontvangen +/- 160.000 zorgverleners (2.000 verloskundigen, 20.000 fysiotherapeuten en 138.000 verpleegkundigen) een brief van het BIG-register met de oproep, dat als zij geregistreerd willen blijven, zij zich moeten herregisteren. Voor deze groep is het de tweede keer dat zij zich moeten herregistreren.

Herregistreren

Op deze website vindt u alle informatie over herregistratie. U vindt hier onder andere:

Nog geen brief ontvangen?

De oproepen worden vanwege de grote hoeveelheid  in delen over een periode van 6 weken verstuurd. Bent u verpleegkundige, verloskundige of fysiotherapeut en is uw uiterste herregistratiedatum  (UHD) 31 december 2018, dan ontvangt u uw oproep in de komende weken. U ontvangt deze brief zowel per e-mail als per post. Heeft u eind juni nog geen brief ontvangen, neem dan contact met ons op.

Waarom is herregistratie belangrijk?

Patiënten of cliënten vertrouwen erop dat de zorgverleners in het BIG-register deskundig zijn en blijven. Door u eens in de 5 jaar opnieuw te registeren, kunnen we deze deskundigheid beter waarborgen en blijft het register actueel.

Vragen?

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren via deze website. Heeft u toch nog vragen, dan staat het BIG-team van ons klantcontact centrum voor u klaar.  De snelste wijze voor afhandeling van uw vraag is via ons contactformulier

Uiterste herregistratiedatum opzoeken

Alle zorgverleners in het BIG-register kunnen hun eigen uiterste herregistratiedatum opzoeken in Mijn BIG-register onder Mijn dossier. In uw dossier is ook alle correspondentie met het BIG-register terug te lezen.