U kunt per e-mail, telefonisch, per post en via twitter contact opnemen met het BIG-register.

Kijk ook in uw digitale dossier

Uw gegevens inzien of onjuiste gegevens wijzigen? Uw uiterste herregistratiedatum (UHD) opzoeken of de status van uw (her)registratieaanvraag controleren? Een brief van ons teruglezen? Ga naar ‘Mijn BIG-register’ en log in met DigiD of BIG-login.

Telefoon

0900  89 98 225 (lokaal tarief, geen extra kosten)
0031 70 340 66 00 (vanuit het buitenland)

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

Twitter

@BIGregister

Postadres

BIG-register
Postbus 3173
6401 DR Heerlen

Postadres verklaring vakbekwaamheid/legalisatie

U kunt uw aanvraag voor een erkenning beroepskwalificatie of een vakbekwaamheidsverklaring per post sturen aan:

Verklaring van vakbekwaamheid - BIG-register
Postbus 16114
2500 BC Den Haag

Bezoekadres

Hoftoren
Rijnstraat 50
2515 XP Den Haag

Persvoorlichting

Bent u journalist of een andere vertegenwoordiger van de media? Met vragen kunt u terecht bij onze voorlichters via 070 - 340 58 32 of via pers@cibg.nl

Persoonlijk afgeven aanvraag erkenning beroepskwalificatie of vakbekwaamheidsverklaring

Heeft u een diploma dat is behaald buiten de EER of dat niet is aangewezen (zie het document Lijst aangewezen diploma’s )? Dan kunt u uw aanvraag voor een erkenning beroepskwalificatie of een vakbekwaamheidsverklaring ook persoonlijk afgeven. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur op de Rijnstraat 50 (ingang tegenover het station Den Haag CS) in Den Haag. U krijgt een ontvangstbevestiging.

Als de stukken niet volledig zijn of als er vragen over zijn, ontvangt u daarover schriftelijk bericht. Originele stukken ontvangt u na behandeling van uw aanvraag per aangetekende post retour.

Klachten

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn over onze dienstverlening, dan kunt u een klacht aan het agentschap CIBG sturen. Het BIG-register is onderdeel van het agentschap CIBG.