Informatiebijeenkomsten

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten in de procedures en bij het afleggen van de toets(en). Tijdens de informatiebijeenkomsten ontvangt u meer informatie en kunt u vragen stellen.

Algemene informatiebijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst gaan we onder andere in op het verloop van de procedures en op de documenten die u moet aanleveren. Ook is het mogelijk vragen te stellen.

Wanneer?

De eerstvolgende bijeenkomst is op 18 maart 2020. Meld u aan voor 8 maart.

Voor wie?

Deze algemene bijeenkomst is voor (aankomend) aanvragers van een Verklaring van vakbekwaamheid of een Erkenning van beroepskwalificaties.

Komt u in aanmerking voor een Automatische erkenning, dan kunt u zich aanmelden voor de informatiedag voor deze procedure.

Locatie

De bijeenkomst is in Den Haag. De adresgegevens van de locatie vindt u in het aanmeldformulier en in de bevestiging.

Informatiebijeenkomsten AKV-toets

U komt in contact met de toetsinstelling, andere aanvragers en met medewerkers van het team erkenning buitenlands gediplomeerden. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie over de locatie van de bijeenkomst.


Data informatiebijeenkomsten AKV-toets

  • WO-beroepen: 9 april 2020 van 14:00 tot 17:00 uur
  • MBO-/HBO-beroepen: 16 april 2020 van 14:00 tot 17:00 uur

Informatiebijeenkomsten BI-toets

Voor de BI-toetsen worden per beroep informatiebijeenkomsten gehouden. In de brief die u van ons ontvangt, vindt u informatie over de bijeenkomst voor uw beroep.