Informatiebijeenkomsten

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten in de procedures en bij het afleggen van de toets(en). Tijdens de informatiebijeenkomsten ontvangt u meer informatie en kunt u vragen stellen.

Algemene informatiebijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst gaan we onder andere in op het verloop van de procedures en op de documenten die u moet aanleveren. Ook is het mogelijk vragen te stellen.

Wanneer?

Zodra de datum voor de volgende bijeenkomst bekend is, wordt deze hier vermeld.

Voor wie?

Deze algemene bijeenkomst is voor (aankomend) aanvragers van een Verklaring van vakbekwaamheid of een Erkenning van beroepskwalificaties.

Komt u in aanmerking voor een Automatische erkenning, dan kunt u zich aanmelden voor de informatiedag voor deze procedure.

Locatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden in Den Haag. De adresgegevens van de locatie vindt u in het aanmeldformulier en in de bevestiging.

Informatiebijeenkomsten AKV-toets

U komt in contact met de toetsinstelling, andere aanvragers en met medewerkers van het team erkenning buitenlands gediplomeerden. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie over de locatie van de bijeenkomst.


Data informatiebijeenkomsten AKV-toets

Op dit moment is er nog geen datum bekend. Zodra deze bekend is, zullen wij u hierover op deze website informeren.

Informatiebijeenkomsten BI-toets

Voor de BI-toetsen worden per beroep informatiebijeenkomsten gehouden. In de brief die u van ons ontvangt, vindt u informatie over de bijeenkomst voor uw beroep.