Heb ik betaald, zijn mijn bewijsstukken aangekomen, wat is de status van mijn aanvraag ?

Log in met DigiD op Mijn BIG-register en vind uw antwoorden. De status van uw aanvraag vindt u direct na het inloggen. Zijn uw bewijsstukken aangekomen, dan staan ze onder 'Mijn Dossier'. Nog niet betaald, dan staat uw status op 'Wacht op betaling'. Pas betaald? Er zit een paar werkdagen vertraging tussen uw betaling en de verwerking (ook bij Ideal betalingen).

De informatie in dit bericht is niet meer actueel. Lees de meest actuele informatie over deze onderwerpen onder ‘Mijn registratiezaken regelen

Aankomst bewijsstukken controleren

U ontvangt geen aparte aankomstbevestiging van uw bewijsstukken. Na ontvangst van uw bewijsstukken staan deze stukken na enkele dagen in uw digitale dossier. Zo kunt u altijd makkelijk en snel zelf controleren of uw bewijsstukken zijn aangekomen.

Mijn BIG-register

Vanuit Mijn BIG-register kunt u een aanvraag tot (her)-registratie opstarten. Maar er is meer te vinden in dit digitale dossier. Denk daarbij aan uw persoonsgegevens en adresgegevens, de status van een lopende aanvraag en uw uiterste herregistratiedatum. Ook kunt u hier de correspondentie met het BIG-register en uw bewijsstukken terugvinden.

Daarnaast kunt u hier aangeven of u de correspondentie met het BIG-register per post of per e-mail wilt ontvangen.

Inloggen

U komt in uw digitale dossier via Mijn BIG-register. U logt vervolgens in met DigiD of BIG-login. U komt dan direct op de overzichtpagina.