24 oktober informatiedag erkenning buitenlands diploma

De bijeenkomst is vol. De inschrijving is gesloten.

Heeft u een buitenlands diploma en wilt u in Nederland in de zorg werken? Dan moet uw diploma eerst erkend worden. Afhankelijk van uw beroep kunt u vervolgens BIG-geregistreerd worden.

Heeft u vragen over uw diploma, de te volgen procedure, wat u kunt verwachten of welke documenten u moet aanleveren? Kom dan naar de informatiedag voor erkenning en registratie van buitenlandse diploma's. Op deze dag krijgt u een afspraak met een medewerker van het team erkenning en registratie buitenlands diploma. De locatie is in Heerlen (Limburg). De informatie wordt in de Nederlandse taal gegeven. U mag iemand meenemen voor bijvoorbeeld de vertaling

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden is niet mogelijk.

U meldt zich aan door het aanvraagformulier voor 7 oktober volledig in te vullen en te versturen. In het formulier kiest u minimaal 2 voorkeurstijdstippen. Een week voor de informatiedag ontvangt u een mail met het definitieve tijdstip van uw afspraak en de volledige adresgegevens van de locatie. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden. Wij zien u graag op 24 oktober.

Verhinderd?

Heeft u zich aangemeld, maar kunt u toch niet? laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Andere belangstellende kunnen dan mogelijk in uw plek komen. U kunt zich afmelden door een mail te sturen naar: info@bigregister.nl o.v.v BIG informatiedag buitenlands diploma.