Mijn BIG-register: uw digitale dossier

Vanuit Mijn BIG-register kunt u een aanvraag tot (her)-registratie opstarten. Maar er is meer te vinden in dit digitale dossier. Denk daarbij aan uw persoonsgegevens en adresgegevens, de status van een lopende aanvraag en uw uiterste herregistratiedatum. Ook kunt u hier alle correspondentie met het BIG-register en uw bewijsstukken terugvinden.

Daarnaast kunt u hier aangeven of u de correspondentie met het BIG-register per post of per e-mail wilt ontvangen.

Aankomst bewijsstukken controleren

U ontvangt geen aparte aankomstbevestiging van uw bewijsstukken. Na ontvangst van uw bewijsstukken staan deze stukken na enkele dagen in uw digitale dossier. Zo kunt u altijd makkelijk en snel zelf controleren en of uw bewijsstukken zijn aangekomen.

Inloggen

U komt in uw digitale dossier door te klikken op Mijn BIG-register. U logt vervolgens in met DigiD of BIG-login. U komt dan direct in uw digitale dossier.

Hoelang blijven gegevens in mijn digitale dossier?

Alle gegevens en documenten blijven daar voor u persoonlijk beschikbaar en toegankelijk volgens vastgestelde termijnen. Ook nadat u bent uitgeschreven uit het BIG-register. Het kan wel zijn dat hele oude brieven en documenten van voor het digitale dossier hier nog niet in staan. Op termijn staan ook al deze documenten in uw digitale dossier.