Over deze site

Het BIG-register is een onderdeel van het CIBG. Het CIBG is een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Het CIBG is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om de informatie op deze website compleet, actueel, juist en toegankelijk te houden. De website voldoet dan ook aan de webrichtlijnen van de overheid.

Wanneer u formulieren op deze website invult, behandelen wij deze informatie vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend waarvoor deze zijn verstrekt.

Heeft u een vraag / opmerking over de website?

Heeft u een opmerking of vraag over de inhoud van de website, neem dan contact op via info@cibg.nl. Wij behandelen uw e-mail binnen 5 werkdagen.

Heeft u een fout gezien op de website?

De inhoud van deze website is zorgvuldig tot stand gekomen. Mocht u desondanks een fout tegenkomen, dan horen wij dat graag. Geef het aan ons door via info@cibg.nl. Wij reageren binnen 5 werkdagen.

Responsible disclosure

Ontdekt u een zwakke plek in een van de ict-systemen van de Rijksoverheid? Laat het weten voordat u dit aan de buitenwereld kenbaar maakt, zodat de Rijksoverheid eerst maatregelen kan treffen. Dit heet responsible disclosure. E-mail uw bevindingen naar responsibledisclosure@rijksoverheid.nl.

   
BIG-register